Si la relativité du temps reste un concept pour le moins abstrait, je vous invite, si vous êtes de passage dans la belle et bouillonnante cité phocéenne, à vous perdre dans ce petit port de pêche qu’est le Vallon des Auffes, havre de paix où le temps semble s’être arrêté et où la théorie einsteinienne prend enfin tout son sens, un sens empli d’une poésie visuelle, sonore, olfactive ô combien jouissive. Loin du tumulte des grandes artères asphyxiées, de la chasse au chronomètre de nos existences structurées, découpées, normées, on découvre un lieu où, enfin, le sens de la vie prend sa forme la plus noble. C’est ici que, depuis vingt ans, le chef étoilé, Guillaume Sourrieu, a bâti une renommée amplement méritée. Son restaurant, l’Épuisette, est un lieu de passage obligé pour tout gastronome désireux de mettre ses cinq sens en émoi. Une vue à couper le souffle, une explosion gustative à chaque bouchée de plats où vos papilles résonneront au son de la Méditerranée… Ne cherchez plus, on a trouvé le paradis !
- Emissions
- Interviews d'Agents d'Entretiens
- Guillaume Sourrieu, l’eau à la bouche !
Publié le par Agents d'Entretiens
Nicolas Valiadis
Podcasts sur les mêmes thèmes
The Phileas Club
World news, the not boring way. People from around the world tell you what has been making the news in their country, both local and international. Heated arguments and silly discussions ensue.
World news, the "not boring" way: get the news at the source! People from around the world tell you what has been making the news in their country, both locally and internationally. Heated arguments and silly discussions ensue... The Phileas Club is a show about different cultures and opinions coming together and talking it out. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Voir la fiche
Eating Matters
Food has emerged as a critical policy area – and it raises big questions about health, labor, sustainability and our collective future. Join host Jenna Liut for conversations with food policy experts and leaders about the issues that shape our everyday experiences of buying, cooking and eating food.
Voir la fiche
In my life
Navigating your life as a 16-30 year old is not always easy, your life is not always going well. Don't worry, your host and guest Lisa is here to help you. You want to change your bad habits, live your life the way you want to, be the best version of yourself... Luckily, Lisa will guide you as much as possible and tell you some stories about her life and anecdotes to help you, don't worry, a lot is going on in there. Also, if you want an open conversation, you are probably in the right place :)
lisajamici@gmail.com / insta: inmylifepod | lisajamici
Voir la fiche
Paul Taylor's Happy Hour
I drink a beer with a different guest each week and interact with you live on YouTube. You ask us questions in French and in English and we have fun in franglais. Support the show and get exclusive content: https://patreon.com/paultaylor
Voir la fiche
BAD PHILOSOPHY
Développez votre talent caché ! Cultivez l’art de la ruse en écoutant ce puissant podcast. Apprenez-y à déjouer les pièges de la modernité. Devenez un aimant à femmes.
Développez votre talent caché ! Cultivez l’art de la ruse en écoutant ce puissant podcast. Apprenez-y à déjouer les pièges de la modernité. Devenez un aimant à femmes.
Voir la fiche
Let's Talk Legacy
Presented by Southwestern Legacy Insurance Group
What does it mean to build and maintain a legacy, either in business, or for your loved ones? What tools and resources are available to help? Join the discussion as host Gary Michels, along with exciting guests and real listeners just like you, tackle the answers to these questions, and learn how to grow today, for a better tomorrow.
Southwestern/Great American, Inc., dba Southwestern Family of Companies, for itself and its related entities and their assigns, reserves and retains all rights to their copyrighted materials and trademarks contained in this podcast.
Voir la fiche